Image
Image Image Image
Image
Image
Image Image Image
Image

Klubb info:


Hei,

Velkommen til BMW MC Øst-Norges nettside. Vi er en lokalavdeling i BMW-klubben Norge. BMW MC Øst har over 300 medlemmer. Hovedtyngden av medlemmene kommer fra Oslo-området, men vi har medlemmer fra hele Østlandsområdet.

Klubben har to hovedaktivitetsområder

- møter/ arrangementer
- turer

Vi har medlemsmøte første tirsdagen hver måned året rundt - normalt på Osloungdommens Motorsenter ved Hvervenbukta. Her er foredrag om aktuelle mc-temaer og anledning til en prat med likesinnede. I sesongen kan du beskue de fleste av BMW-modellene – som oftest ganske nyvasket.

Klubben arrangerer kurs hver vår for å friske opp kjøreferdighetene. Dette gjennomføres på leid bane og med dyktige instruktører.

Turgruppa legger opp et variert turprogram av lørdagsturer, weekendturer og lengre utflukter til inn- og  utland. På turene vektlegges gode mc-veier, litt opplevelse eller kultur og sosial profil.

Klubben gir ut medlemsbladet "Gummikua" 3-4 ganger i året. Bladet er i sin 16.årgang og inneholder bl. a. stoff om det som har skjedd og skal skje angående klubbens aktiviteter. Denne nettsiden er også et viktig treffpunkt. Medlemmer registrert med e-post og/eller mobil får automatisk info om arrangementer.

Kontonummer: 92352052215,  BMW MC Øst-Norge, Postboks 577, Sentrum, 0105 Oslo. 

Vel møtt til turer og møter!

Hilsen styret


13.10.05/Stein

 

image   image