Image
Image Image Image
Image
Image
Image Image Image
Image


Ekte svingeglede - mc-bilde

Ekte svingeglede - mc-bilde - jfr Gummikua 2/05 05.07.2005 15:43:08 - per-erik

BMW MC Øst-Norge satser på mc-kunst:

"Ekte svingeglede" - billedkunstneren Per Hess har laget bilde for klubben
Ikke så mange er kanskje klar over at klubbens mc-tur- og møtedeltager, Per Hess (R80), i det sivile er en anerkjent billedkunstner med bl. annet flere ganger deltagelse på Statens Høstutstilling og mange utstillinger både separat og felles. Siste utstilling i Oslo 2004 fikk bl. annet terningkast 5 i VG. Flere offentlige innkjøp og utsmykkinger, hvorav Rikshospitalet i Oslo er den mest omtalte. Etter henvendelse fra styret stilte Per opp uten egen fortjeneste i bildeprosjektet. Dette bidrar til klubbens økonomi gjennom at vi får en skikkelig erkjentlighetsgave til de som stiller opp for oss. Stein Jarle Varmbo fra Oslo-politiet som i flere år har ledet instruksjonen for oss på Rudskogen, fikk etter årets kurs et bevis på at han ville motta et slikt Hess-bilde før sommeren.

Den perfekte mc-gave Bildet er også til salgs. Ikke bare egner det seg på veggen hos alle mc-entusiaster. Det er også den perfekte gave til alle mc-førere som fyller runde år. Flere som har hørt om prosjektet har bestilt usett. Pris til Øst-medlemmer kr 1600,- (andre kr 2100,-) ferdig innrammet. Betales til kontonr. 92352052215. 30 eksemplarer legges ut for salg. Førstemann til mølla.
Bestilling per e-post til styret.ost@bmw.mc.no .

Bildet ser du i Gummikua 2/05, (side 12): dette viser et foto av et trykk uten ramme. Hairy details: Serigrafi (silketrykk). Opplag 50 eks. Nummerert og signert av kunstneren. Syrefri innramming. 2 mm tykk skråskåret syrefri passepartout og syrefri innramming med glass og matt aluminiumsramme (50 x 43,6 cm(bxh)).Tittel "ekte svingeglede".Ekte-svingeglede.gif

 

image   image