Kontakt Webmaster
Thursday 15th of September 2011 05:02
Hjem
Klubb info
Skrevet av Steinar Fremme   
Hei,

Velkommen til BMW MC Øst-Norges nettside. Vi er en lokalavdeling av BMW-klubben Norge. BMW MC Øst-Norge har ca. 400 medlemmer. Hovedtyngden av medlemmene kommer fra Oslo-området, men vi har medlemmer fra hele Østlandsområdet.

Klubben har to hovedaktivitetsområder

- møter/arrangementer
- turer

Vi har medlemsmøte første tirsdagen hver måned året rundt - normalt på Osloungdommens Motorsenter ved Hvervenbukta. Her holdes foredrag om aktuelle mc-temaer og anledning til en prat med likesinnede. I kjøresesongen kan du beskue de fleste av BMW-modellene – som oftest ganske nyvasket.

Klubben arrangerer kurs hver vår for å friske opp kjøreferdighetene. Dette gjennomføres på leid bane og med dyktige instruktører.

Turgruppa legger opp et variert turprogram med lørdagsturer, weekendturer og lengre utflukter til inn- og utland. På turene vektlegges gode mc-veier, litt opplevelse eller kultur og sosial profil.

Klubben gir ut medlemsbladet "Gummikua" 3-4 ganger i året. Bladet er i sin 21. årgang og inneholder bl. a. stoff om det som har skjedd og skal skje angående klubbens aktiviteter. Medlemmene er også velkomne til å sende inn stoff til bladet. Denne nettsiden er også et viktig treffpunkt. Medlemmer registrert med e-post og/eller mobil får automatisk info om arrangementer.

Vel møtt til turer og møter!

Hilsen styret

Sist oppdatert tirsdag 20. april 2010 07:50
 


Joomla!  XHTML  CSS